Vile P+2, tip duplex, vizavi de pădure, Pipera - Popasului

Localizare: Strada Matei Millo nr. 4
Vizualizări: 865
ID: SIN2628
Actualizat: Ieri
155.000 Preț negociabil
Comision: 0%

Caracteristici


  • Etaj:P+2
  • Suprafața totală:141 m2
  • Suprafața utilă:113 m2
  • Anul construcției:2019
  • Condiție:Constructie Noua
  • Nr. Camere:5
  • Nr. Băi:3
  • Nr. balcoane:3
  • Compartimentare:

Detalii


Vilă P+2 etaje, duplex, de vânzare, situată pe strada Matei Millo nr. 4. Imobilul e nou construit, finalizat, așteptându-și primul proprietar care își va alege finisajele interioare, incluse în prețul afișat.

În imediata vecinătate a străzii Popasului (localizarea pe hartă e precisă), au fost construite 3 imobile, parter + 2 etaje (fără mansardă), fiecare dintre ele cu câte 2 case cu acces și curți complet separate.

O singură casă P+2 dispune de 80 mp de curte proprie (154 mp de teren) și de aproape 120 mp utili, 142 total locuibili, incluzând cele trei balcoane, terasa de acces și casa scării, și peste 160 mp construiți. Pe fiecare nivel (având un total de 4 camere plus living, bucătărie separată, 3 băi și 3 balcoane), încăperile sunt distribuie astfel:

Parter: Cameră de zi spațioasă deschisă cu holul de acces - aproape 29 mp; bucătăria închisă separat de 7 mp; un grup sanitar.

Etajul 1: hol din care intrăm în 2 dormitoare de 19, respectiv 17 mp, și într-o baie cu cadă; dormitorul mare dispune balcon de 3,4 mp, situat deasupra curții din spate.

Etajul 2 (matrimonial): hol din care intrăm într-un dormitor matrimonial, într-o baie cu cadă mare și o altă cameră de 11 mp care e socotită dresing, însă poate fi amenajată bibliotecă, loc de joacă, inclusiv un dormitor mic; fiecare dintre cele două camere de la etajul 2 dispun de balcon.

Construcția celor trei imobile a fost începută în 2017, iar acum sunt gata pentru vânzare, inclusiv cu credit, având toată documentația pregătită și toate utilitățile necesare (apă, eletricitate, gaz). Fundația a fost ridicata dupa studii geotehnice si topografice, fiind înălțată cu 2 trepte față de nivelul străzii pentru a se evita inundațiile, pereții interiori sunt din cărămidă Porotherm și tencuiți (fără rigips); între cele două case sunt doi pereți, fiecare cu izolație fonică proprie, astfel că nu se vor auzi zgomote de la vecin. La exterior e izolat termic cu polistiren cu grosime între 10 și 20 de centimetri, în funcție de punctul cardinal către care e orientat; tâmplărie PVC Salamander 7 camere cu geamuri termopan tripan; terasa e hidroizolată, cu aplecătoare către pluvială care se scurge prin ghenă, direct în canalizare, cu garanție de 15 ani; la fel și balcoanele. Încălzirea se face cu centrală termică Ariston.


Zona e foarte bună pentru locuit, în zonă de case, zonă verde, trafic auto minim, chiar vizavi de Pădurea Andronache, la 10-15 minute auto de oricare din zonele Pipera - metrou Aviatorilor, Parcul Herăstrău, Mall Promenada, Colentina - Doamna Ghica, Autostrada A3. Strada pe care sunt situate e perpendiculară pe Matei Millo, foarte liniștită, cu trafic auto redus, în zonă de vile; e paralelă cu Popasului, la o aruncătură de băț, și aparține de primărie, fiind proaspăt asfaltată, cu canalizare, iluminat public stradal și transport în comun.

Prețul afișat include TVA, prețul este negociabil, iar comisionul pentru cumpărător e zero.

Localizare


Schița imobilului


Vă punem la dispoziție informații complete.
Puteți solicita schița imobilului completand adresa dvs. de e-mail.

Comentarii


Avganti Cezar
Buna ziua Dorim programare pentru o vizionare in cursul saptamanii viitoare, dupa ora 18:00 daca se poate,sau vineri in jurul orei 17:00. O zi buna

Părerea dumneavoastră contează.
Ajutați-ne să devenim mai buni, adăugați un comentariu.

Contactează agentul: Adrian Nata
0721471702

Trimite mesaj agentului