Anunțul nu mai este de actualitate.

Casă de vânzare Colentina-Andronache

Localizare: strada Raristei
Vizualizări: 474
ID: SIN2178
Adăugat: 15-09-2017
115.000 Preț negociabil
Comision: 0%

Caracteristici


  • Etaj:parter + 1
  • Suprafața totală:160 m2
  • Suprafața utilă:80 m2
  • Anul construcției:2014
  • Condiție:Buna
  • Nr. Camere:3
  • Nr. Băi:1
  • Nr. balcoane:1
  • Compartimentare:Decomandat

Detalii


Casă în Andronache, pe strada Rariștei, o alee retrasă de la trafic, foarte liniștită, cu acces ușor în Colentina și Andronache; Parte din construcție este nouă, cu fundație înaltă și stâlpi de rezistență solizi, având și etajul 1, construit la roșu, urmând ca noul cumpărător să-l compartimenteze așa cum își dorește.

Suprafața terenului e de 160 mp, cu deschidere la stradă de 9 ml.

Parterul are 80 mp și e împărțit într-o bucătărie foarte generoasă de 13.5 mp ce rămâne mobilată și utilată, un hol lung pentru două camere decomandate și baia, cu o debara pentru depozitare, și o a treia cameră care e semidecomandată.

Etajul e construit la roșu - o cameră mare de 45 mp, proiectul ar fi fost continuat cu alți 40 mp, urmând ca scara pentru acces să se fi făcut din holul de jos. Acoperișul e Ruukki, calitate peste medie.

La parter casa e finisată complet cu parchet, gresie, faianță, termopan mahon, ușile interioare schimbate, instalația electrică nouă; are centrală pe gaz, și fiind izolată exterior, costurile cu întreținerea vor fi mici.

Curtea are aproximativ 80 mp, cu beton turnat în dreptul porților de acces auto și un colț verde pentru relaxare. Gardul e înalt, solid, cu stâlpi turnați pentru rezistență.

Proprietatea nu a fost construită pentru vânzare, iar proprietarul ar fi continuat să o amenajeze; nu s-a făcut rabat la calitatea materialelor de construcție și la finisajele pe care n-a apucat să le ducă la capăt, intervenind necesitatea de a fi vândută.

Prețul va mai fi negociat, iar comisionul pentru cumpărător va fi zero.

Localizare


Schița imobilului


Vă punem la dispoziție informații complete.
Puteți solicita schița imobilului completand adresa dvs. de e-mail.

Comentarii


Părerea dumneavoastră contează.
Ajutați-ne să devenim mai buni, adăugați un comentariu.

Contactează agentul: Adrian Nata
0721471702

Trimite mesaj agentului