Ofertă tranzacționată.

Apartament cu trei camere în Titan, renovat și mobilat complet

Localizare: strada Intrarea Barsei
Vizualizări: 904
ID: SIN2566
Actualizat: 25-09-2019
86.500 Preț negociabil
Comision: 0%
Tranzacționat la 85.000

Caracteristici


  • Etaj:3/8
  • Suprafața totală:68 m2
  • Suprafața utilă:64 m2
  • Anul construcției:1984
  • Condiție:Excelenta
  • Nr. Camere:3
  • Nr. Băi:2
  • Nr. balcoane:1
  • Compartimentare:Semidecomandat

Detalii


Apartament cu 3 camere de vânzare în bloc situat în Titan pe strada Intrarea Bârsei, la 6-7 minute de metrou, construit în 1984, la etajul 3/8, semidecomandat, cu 2 grupuri sanitare, cel mare cu geam pentru aerisire, și un balcon, având suprafața de 68 mp; odată cu apartamentul va fi predată și o boxă spațioasă situată la subsolul imobilului; proprietarul dispune și de un loc de parcare închiriat de la ADP care se poate prelua.

Apartamentul e renovat complet și se vinde mobilat și utilat. Interiorul are finisaje moderne, instalațiile elctrice, sanitare și termice înlocuite și dispune de un aparat de aer condiționat. Mobilierul e modern, apartamentul se predă așa cum îl vedeți în fotografii; electrocasnicele: plita, cuptorul, hota, frigiderul, mașina de spălat rufe sunt complet funcționale și sunt incluse de asemenea în prețul afișat.

Zona e foarte liniștită, blocul e situat pe alee, fără trafic auto intens, la 5-7 minute de mers pe jos de stația de metrou Costin Georgian, 10 minute de parcul IOR/Alexandru Ioan Cuza, și mai aproape parcul pentru copii Constantin Brâncuși; în imediata vecinătate grădinițele 69 și 154, Școala nr. 16 (Voievod Neagoe Basarab), liceele Nichita Stănescu și Alexandru Ioan Cuza; Mega Image, piața Miniș cu Carrefour, piața Morarilor cu Lidl.

Apartamentul are toate documentele pregătite pentru vânzare, e liber de sarcini și se poate viziona cu o confirmare telefonică.

Prețul e negociabil, iar comisionul pentru cumpărător e zero.Colaborăm cu orice coleg agent imobiliar care are client un potențial cumpărător pentru această proprietate.

Localizare


Schița imobilului


Vă punem la dispoziție informații complete.
Puteți solicita schița imobilului completand adresa dvs. de e-mail.

Comentarii


Părerea dumneavoastră contează.
Ajutați-ne să devenim mai buni, adăugați un comentariu.

Contactează agentul: Adrian Nata
0721471702

Trimite mesaj agentului